Servis auto klime

Servis auto klime ili klima uredjaja je važan kao i servisi ostalih sklopava vozila. Kao što su ostali servisi važni za pravilno funkcionisanje vozila, tako je potreban i redovan servis klima uredjaja da bi se sačuvala njegova funkcionalnost. Pored toga, servis auto klime nas pošteđuje eventualnih havarija samog sistema ili oštećenja nekih drugih delova vozila. Klima u kolima je korisna ali i štetna po zdravlje ako se ne koristi pravilno.

Servis auto klime - NS Fokus Group Auto servis - precizno i bez greskeKlima uređaj u automobilu treba proveravati s vremena na vreme. Ne treba čekati leto. Obezbedite sebi dovoljno prostora da otklonite moguće nedostatke pre dolaska velikih vrućina. Poželjno je da klimu uključujete bar jednom nedeljno. Na taj način će se unutrašnji sklopovi klime redovno podmazivati i održavati u funkciji. Redovno menjajte filter i dopunite gas u klima uređaju ako je potrebn.

Servis auto klime kod nas obuhvata kompletno sređivanje klima sistema na vašem vozilu u šta spada i dopuna freona, ulja, čišćenje ventilacionog sistema  i dr.

Za sve vaše potrebe u vezi održvanja klime uredjaja u vašem vozilu, stojimo vam na raspolaganju.